Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Bo Petersson, d. 23-03-2015
Kære venner.

Der skal lyde et stort tak for det velbesøgte fødselsdagsstævne lørdag d. 21 marts. Der var sørme også besøg fra Tyskland. Der var stor bytteaktivitet hele dagen, frokost og vores egen øl som i år var Maribo Classic. Der var to rigtig gode auktioner. I anden auktion var der en meget flot etiket ( og mindehæfte ) fra D.F.B. - Kongens Bryghus, fremstillet i anledningen af bryggeriets 150´års dag. Den fandt en velfortjent ejer ( Kurt ), der manglede den i hans meget flotte samling af D.F.B. - Kongens Bryghus.
Dagens afslutning var Kirstens LAGKAGE og en velfortjent kop kaffe.

Tak til alle der deltog. Til næste år fylder vi 40 år - VI SES!

Hilsen

Bo Petersson / Roskilde.
E-mail:
Skrevet af Bo Petersson, d. 23-02-2015
Hej.

Ved byttemødet lørdag d. 21 februar fik Jan Rene Jacobsen diplom, for en flot samling af etiketter fra det gamle og nye Rise Bryggeri.
Der blev også pressenteret sjældne etiketter fra Frederikshave Bajersk og Godtølbryggeri ( Horsenms ). Salg af en større etiketsamling ( mapper ), blev påbegyndt solgt på auktionen, der også bød på flere rigtig gode etiketter bl.a. fra Krenkerup. Trods det meget dårlige vejr, var der mødt rigtig mange til mødet.

Hilsen

Bo Petersson / Roskilde.
E-mail:
Skrevet af Bo Petersson, d. 19-01-2015
Hej.

Der var ikke indleveret samlinger i denne måned. Der var en fin deltagelse ved årets første byttemøde, med en god auktion.
Der var efterfølgende ekstraordinær generalforsamling, hvor det blev vedtaget, at der maksimalt kan være 75 medlemmer i foreningen.

Hilsen

Bo Petersson / Roskilde.
E-mail:

Nyeste kommentarer

26.10 | 16:43

hej KIM
Jer kan ikke komme ind på kontingentbetalingen. den henviser mig bare til forsiden. har fået slettet konto nr og beløb. så hvis jeg kan bede om din hjæp

...
10.10 | 08:44

Hej jeg har en etiket samling fra midt 80 rene fra mange danske bryggerier, der har ligget i vores kælder og nu skal ryddes op. Er der nogen der er interesseret

...
14.09 | 11:23

Kære Ølsamlere. Jeg har to Klovn øl med indhold og kapsel. Er der nogen interesse for sådan et par? Jeg kan evt. sende foto.

...
12.08 | 08:33

Har en samling tyske pokalglas fra bryggerier med våbenskjold, næsten ubrugte, unikke med få dubletter, ca 80 stk.

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE