Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Bo Petersson, d. 24-08-2015
Hej.

Lørdag d. 22 august var vi igen samlet efter sommerpausen, til et godt byttemøde. Der var en fin auktion, som bla. indeholdt et brev fra Aldersro Bryggeri dateret 1868.
Der var ikke indleveret nogen samluing til vurdering.

Hilsen

Bo Petersson / Roskilde.
E-mail:
Skrevet af Bo Petersson, d. 15-07-2015
Hej.

Det skal blot meddeles, at Jan Rene Jacobsen blev månedens samler i juni, for en samling af etiketter fra Lundby Bryggeri. Han vil modtage diplom ved foreningens møde i august.

Hilsen

Bo Petersson / Roskilde.

E-mail:
Skrevet af Bo Petersson, d. 15-06-2015
Hej.

Lørdag d. 13 juni besøgte jeg Herslev Bryghus på bryggeriernes dag. Besøget gave et overraskende udfald, til fordel for vores 40 års stævne, men det skal lige endeligt bekræftes og være en overraskelse.

Leif i Rønne har ved en flytning mistet en del etiketter. Er der nogen der kan hjælpe ham med etiketter fra H. J. Bie, Vendia og Urban. hans adresse er;

Leif Nielsen
Dampmøllegade 29
3700 Rønne

GOD SOMMER TIL ALLE

Bo Petersson / Roskilde
E-mail:
Skrevet af Asger Pedersen, d. 13-06-2015
Hej, jeg hedder Asger og er formand for Svebølle Samlerklub, der bl.a. stiller op med et bord på samlermessen i Frederiksborghallen i september. Jeg har et par hæfter med øl- og sodavandsetiketter, jeg tar med, og desuden har jeg på mit job en skrottet centrifuge fra Tuborg stående, hvis nogen skulle være interesseret: det er en rustfri fyr på godt en meter i højden; jeg ved ikke hvad den har været brugt til, da min gl. direktør købte et læs materialer fra Tuborg for over 20 år siden. Billeder kan skaffes.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Bo Petersson, d. 11-05-2015
Kære venner.

Lørdag d. 9 maj deltog en lille tæt flok på ca. 12 personer på en spændene rundvisning på Carlsberg. Turen hed Carlsbergs Fortid, Nutid og Fremtid. Vi fik et indblik i områdets akitektur i fortiden, nutiden og det der nu spire frem, til den kommende Carlsberg By. Området er inde i en rivende udvikling, så det var spændene at set det mix der er mellem de gamle fredet bygninger og den nye akitektur der spire frem over alt på området. Naturligvis sluttede besøget med et glas øl.
E-mail:
Skrevet af Bo Petersason, d. 20-04-2015
Kære venner.

På byttemødet lørdag d. 18 marts fik Bo Petersson, diplom for en fin opsætning af etiketter og lokalhistorisk matriale fra Vesterborg Bryggeri. Der var på mødet en fin auktion, ellers en stille og rolig byttedag.

HUSK årets ølfestival, der i år afholdes 28, 29 og 30 maj i Lokomotivværkstedet Otto Busses Vej 5A, Kbh. SV. Jeg er der fredag fra ca. 12,00.

Hilsen

Bo Petersson / Roskilde.
E-mail:
Skrevet af Bo Petersson, d. 23-03-2015
Kære venner.

Der skal lyde et stort tak for det velbesøgte fødselsdagsstævne lørdag d. 21 marts. Der var sørme også besøg fra Tyskland. Der var stor bytteaktivitet hele dagen, frokost og vores egen øl som i år var Maribo Classic. Der var to rigtig gode auktioner. I anden auktion var der en meget flot etiket ( og mindehæfte ) fra D.F.B. - Kongens Bryghus, fremstillet i anledningen af bryggeriets 150´års dag. Den fandt en velfortjent ejer ( Kurt ), der manglede den i hans meget flotte samling af D.F.B. - Kongens Bryghus.
Dagens afslutning var Kirstens LAGKAGE og en velfortjent kop kaffe.

Tak til alle der deltog. Til næste år fylder vi 40 år - VI SES!

Hilsen

Bo Petersson / Roskilde.
E-mail:
Skrevet af Bo Petersson, d. 23-02-2015
Hej.

Ved byttemødet lørdag d. 21 februar fik Jan Rene Jacobsen diplom, for en flot samling af etiketter fra det gamle og nye Rise Bryggeri.
Der blev også pressenteret sjældne etiketter fra Frederikshave Bajersk og Godtølbryggeri ( Horsenms ). Salg af en større etiketsamling ( mapper ), blev påbegyndt solgt på auktionen, der også bød på flere rigtig gode etiketter bl.a. fra Krenkerup. Trods det meget dårlige vejr, var der mødt rigtig mange til mødet.

Hilsen

Bo Petersson / Roskilde.
E-mail:
Skrevet af Bo Petersson, d. 19-01-2015
Hej.

Der var ikke indleveret samlinger i denne måned. Der var en fin deltagelse ved årets første byttemøde, med en god auktion.
Der var efterfølgende ekstraordinær generalforsamling, hvor det blev vedtaget, at der maksimalt kan være 75 medlemmer i foreningen.

Hilsen

Bo Petersson / Roskilde.
E-mail:
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE