Øl, bytte og hygge i Hamm 2019

 

Igen i år forøger vi at arrangere bustur til samlerstævne i Hamm, med udflugt fredag Det er i år 25. Isenbeck-Frühjahrs-Tauschbörse så vi kan håbe på lidt ekstra i anledning af jubilæet.

 

Planen, med forbehold for ændringer er:  Afgang torsdag morgen tidligt d. 2 maj 2019 med bus mod færgen, opsamling i Nordsjælland og Københavns omegn afhængig af fordelingen af deltagere. Ankomst til vores hotel i Hamm sent eftermiddag, vi arbejder på igen at få Mercure Hotel i Hamm til en pris vi vil betale. Og mon ikke der arrangeres bordbestilling til fælles spisning for dem som ønsker det. 

 

Fredag: Den foreløbige plan med forbehold er at: Fra morgenstunden tager vi en tur til Dortmund, her kigger vi på bryggeriet Hövels, de resterne af de historiske bryggerier eller shopping afhængig af egen interesse

 

Om eftermiddagen ser det ud til at Hamm ølfestival åbner kl. 15:00, der har vi ikke været før. https://www.bierboerse.com/city/hamm.htm  

 

Om aftenen forventer vi at bestille bord til fælles spisning hvis der er interesse

 

Lørdag: Lørdagmorgen kører bussen ud til byttestævnet i Zentralhallen og retur igen efter byttestævnet. Dem der gerne vil handle øl skal nok gøre det i Getrinkemarkt (Kaufland) ved stævnet.

 

Lørdag eftermiddag vil der være lidt tid på egen hånd i Hamm – lige uden for hotellet – ølfestivalen er stadig åben. Og mon ikke vi finder et sted at spise sammen lørdag aften.

 

Søndag morgen d. 5. maj 2019 kører vi hjem igen, med forventet ankomst på vores opsamlingssteder først på aftenen. Økonomi: 3.800 kr., som dækker bus til/fra Hamm, bustur til Dortmund fredag, bord på stævnet, øl/vand/vin/kaffe i bussen samt overnatning i delt dobbeltværelse med morgenmad. Enkeltværelse kan tilkøbes, pris oplyses når vi kommer nærmere. Eventuelt overskud returneres, når regnskabet er afsluttet.

 

Foreløbig tilmelding: Foreløbig tilmelding så vi kan se om vi er nok der er interesseret senest den 1. januar 2019. Kontakt: Bjarne Rasmussen 2033 3832 / bja.ras@gmail.com

 

 

Endelig tilmelding og betaling:  Bindende tilmelding og betaling 1. februar.

Nyeste kommentarer

21.01 | 22:18

Min mand har i 1958 samlet 2,5 albums med øl og sodavandsetiketter. Albums fra C.Rode-Jepsen til kr. 2,85. Er der interesse i at se dem og give et bud.

...
26.10 | 18:27

Hej,

Jeg har en gammel Carlsberg øltønde på fod. Kunne den være noget værd? Er det noget i evt ved noget om? Billeder kan sendes ved interesse.
Mvh Camilla

...
02.10 | 16:50

Hej Lene.

Hvis du sender nogle billeder af etiketterne til kbj@kimbj.dk skal jeg prøve at give dig en vurdering. Hvor mange etiketter er der i alt?
Kim

...
02.10 | 08:50

Hej,
Jeg har en masse øl og sodavandsetiketter, kan i hjælpe med en vurdering på dem ?
Mvh Lene

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE