Øl, bytte og hygge i Hamm 2019

 

Igen i år forøger vi at arrangere bustur til samlerstævne i Hamm, med udflugt fredag Det er i år 25. Isenbeck-Frühjahrs-Tauschbörse så vi kan håbe på lidt ekstra i anledning af jubilæet.

 

Planen, med forbehold for ændringer er:  Afgang torsdag morgen tidligt d. 2 maj 2019 med bus mod færgen, opsamling i Nordsjælland og Københavns omegn afhængig af fordelingen af deltagere. Ankomst til vores hotel i Hamm sent eftermiddag, vi arbejder på igen at få Mercure Hotel i Hamm til en pris vi vil betale. Og mon ikke der arrangeres bordbestilling til fælles spisning for dem som ønsker det. 

 

Fredag: Den foreløbige plan med forbehold er at: Fra morgenstunden tager vi en tur til Dortmund, her kigger vi på bryggeriet Hövels, de resterne af de historiske bryggerier eller shopping afhængig af egen interesse

 

Om eftermiddagen ser det ud til at Hamm ølfestival åbner kl. 15:00, der har vi ikke været før. https://www.bierboerse.com/city/hamm.htm  

 

Om aftenen forventer vi at bestille bord til fælles spisning hvis der er interesse

 

Lørdag: Lørdagmorgen kører bussen ud til byttestævnet i Zentralhallen og retur igen efter byttestævnet. Dem der gerne vil handle øl skal nok gøre det i Getrinkemarkt (Kaufland) ved stævnet.

 

Lørdag eftermiddag vil der være lidt tid på egen hånd i Hamm – lige uden for hotellet – ølfestivalen er stadig åben. Og mon ikke vi finder et sted at spise sammen lørdag aften.

 

Søndag morgen d. 5. maj 2019 kører vi hjem igen, med forventet ankomst på vores opsamlingssteder først på aftenen. Økonomi: 3.800 kr., som dækker bus til/fra Hamm, bustur til Dortmund fredag, bord på stævnet, øl/vand/vin/kaffe i bussen samt overnatning i delt dobbeltværelse med morgenmad. Enkeltværelse kan tilkøbes, pris oplyses når vi kommer nærmere. Eventuelt overskud returneres, når regnskabet er afsluttet.

 

Foreløbig tilmelding: Foreløbig tilmelding så vi kan se om vi er nok der er interesseret senest den 1. januar 2019. Kontakt: Bjarne Rasmussen 2033 3832 / bja.ras@gmail.com

 

 

Endelig tilmelding og betaling:  Bindende tilmelding og betaling 1. februar.

Nyeste kommentarer

25.03 | 16:24

f.eks Christian den IV 4000 år jubilæums rundetårns kasse, Odense 1000 år kasse, valgpakke 1997. ca 70 øl i alt sms til 30759142

...
25.03 | 16:20

Vi har en ølsamling, som vi gerne vil tilbyde den rigtige ølentusiast, så den kommer godt videre. En special øl-samling fra 1980erne og 90 erne op til 2003.

...
29.01 | 19:10

Hej Anni
kunne du evt. sende nogle billeder
mvh Kaj

...
24.01 | 22:32

Hej Anni.

Hvor i landet befinder de sig?
Kunne du evt. Sende et par billeder af dem til mig.
Send dem til kbj@kimbj.dk

Hilsen
Kim Jacobsen

...
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE